Raúl González
Купи :
Брой мнения : 45 Регнат на : 02.04.2012 Години : 28 Град : Plovdiv
| | ОФИЦИАЛНО: Тотнъм уволни Хари Реднап | |
ИнформацияХари Реднап официално напусна Тотнъм след почти четири години на "Уайт Харт Лейн". Новината за раздялата бе потвърдена в сайта на клуба, а специалистът е бил уволнен.
Реднап имаше договор за още една година и се смяташе, че ще подпише нов такъв. През миналия сезон той успя да класира Тотнъм на 4-ото място във Висшата лига, но въпреки това отборът няма да играе в ШЛ през следващия сезон, тъй като 6-ият в таблицата Челси спечели турнира. В крайна сметка обаче се стигна до уволнението му.
"Изключително съм радостен от приятния ми престой в Тотнъм и съм горд от постиженията ми начело на клуба", заяви Реднап пред официалния сайт на Спърс.
"Прекарах фантастични четири години начело на отбора. Тъжен съм, че напускам, но искам да благодаря на футболистите, целия персонал и феновете за тяхната страхотна подкрепа по време на престоя ми в Тотнъм", добави той.
Според "Мирър" фаворит за наследник на Реднап е мениджърът на Евертън Дейвид Мойс. Андре Вилаш-Боаш, Роберто Мартинес и Юрген Клинсман са други варианти пред ръководството. Същият таблоид твърди, че Хари Реднап е апетитна хапка за консорциум от близкия изток и се смята, че към него интерес има от Катар. | |
|