Raúl González
Купи :
Брой мнения : 45 Регнат на : 02.04.2012 Години : 28 Град : Plovdiv
| | Гарет Бейл преподписа с Тотнъм до 2016 година | |
ИнформацияУелският национал Гарет Бейл удължи своя договор с английския тим Тотнъм до лятото на 2016 година. Информацията бе потвърдена на официалния сайт на "шпорите".
"Тук съм вече 5 години и се наслаждавам на всяка една минута в клуба. Феновете са чудесни към мен и аз бих искал да им се отблагодаря като дам най-доброто от себе си за тях", каза Бейл в сайта на тима.
"Клубът върви напред и аз искам да бъда част от него, така че съм много доволен от новия договор", продължи един от най-актуалните халф-бекове в света в момента.
"Аз обичам Тотнъм и феновете на отбора, затова бих искал да изиграя своята роля в преследването на място в Шампионската лига - там, където ни е мястото."
"Ние разполагаме с млад, много добър състав и трябва да продължим да работим заедно, за да се завърнем отново на най-голямата клубна сцена в Европа", завърши своето изказване след парафирания контракт Бейл.
През последните две години Гарет Бейл неизменно е избиран в Идеалния отбор на английската Висша лига. През миналата година той дори бе в Идеалния отбор на УЕФА. | |
|